Αρχική InfoMommy Υγεία Η βιοφαρμακευτική AbbVie ανάμεσα στις πιο αξιόλογες εταιρείες στον κόσμο σύμφωνα με το Fortune

Η βιοφαρμακευτική AbbVie ανάμεσα στις πιο αξιόλογες εταιρείες στον κόσμο σύμφωνα με το Fortune

Abbvie

Το αναγνωρισμένο περιοδικό Fortune, κατέταξε την AbbVie στην 8ηθέση της ετήσιας λίστας του, για τις πιο αξιόλογες εταιρείες του κόσμου στον κλάδο των φαρμακευτικών προϊόντων. Η AbbVie, κέρδισε αυτήν την τιμητική διάκριση, μετά από μόλις ένα χρόνο λειτουργίας ως ανεξάρτητη εταιρεία, κάτι το οποίο αποτελεί σημαντική κατάκτηση.

Η βιοφαρμακευτική AbbVie ήταν η μία από τις 15 φαρμακευτικές εταιρείες που τέθηκαν υπό αξιολόγηση, ώστε να κριθεί η συμμετοχή της στην αναγνωρισμένου κύρους λίστα για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Το κριτήριο για να συμπεριληφθεί μία επιχείρηση στη λίστα του Fortune, είναι η βαθμολογία της να ξεπερνά στην αξιολόγηση τις μισές από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην έρευνα και ανήκουν στον ίδιο κλάδο.

Επιπρόσθετα, η AbbVie αναδείχθηκε 5η στον κλάδο της, στις κατηγορίες της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών της, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και των εταιρικών περιουσιακών στοιχείων.

Ευρέως αναγνωρισμένη ως η απόλυτη παγκόσμια έκθεση καταγραφής της εταιρικής φήμης, η λίστα του Fortune «Οι πιο Αξιόλογες Εταιρείες στον Κόσμο» ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το 1983 και άρχισε να συμπεριλαμβάνει στην κατάταξής της εταιρείες από όλον τον κόσμο το 1997. Η λίστα καταρτίζεται ύστερα από έρευνα σε χρηματοοικονομικούς αναλυτές, καθώς και σε μέλη των διοικητικών συμβουλίων και στελεχών των Fortune 1000 και Global 500, εταιρειών με έσοδα 10 δισ.δολαρίων ή περισσότερα σε 57 κλάδους επιχειρήσεων.

Οι εταιρείες βαθμολογούνται στη βάση 9 κριτηρίων:

  • Καινοτομία
  • Ποιότητα Προϊόντων και Υπηρεσιών
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Κοινωνική Ευθύνη
  • Ποιότητα της Διοίκησης
  • Οικονομική Ευρωστία
  • Αξία ως Μακροχρόνια Επένδυση
  • Εταιρική Χρήση Περιουσιακών Στοιχείων
  • Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα

AbbVie-400x229


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.