Η βιολογική κρέμα ματιών Sensibio Eye της Bioderma

Sensibio-Eye

 
Το δέρμα στην περιοχή των ματιών υπεραντιδρά στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας, η μόλυνση και το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνθήκες που δεν είναι συμβατές με τη φυσική του βιολογία. Ως αποτέλεσμα, το όριο ανεκτικότητάς του μειώνεται και μπορεί να γίνει ευαίσθητο έως δυσανεκτικό.
Η κρέμα καθημερινής περιποίησης για την περιοχή των ματιών, Sensibio Eye, με την κατοχυρωμένη καινοτομία TOLERIDINE®, αποτέλεσμα έρευνας των εργαστηρίων BIODERMA, αυξάνει με φυσικό τρόπο το σημείο ανεκτικότητας του δέρματος.

Η κατοχυρωμένη καινοτομία TOLERIDINE® με βασικό ενεργό συστατικό την Laminaria Οchroleuca (εκχύλισμα από χρυσοφύκη) αναστέλλει την έκκριση των προ-φλεγμονωδών κυτοκινών και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος. Το Enoxolone, εκχύλισμα της ρίζας Licorice(Γλυκόριζα), πολύ γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από οποιονδήποτε ερεθισμό.

Επίσης, η Sensibio Eye, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της περιοχής των ματιών και το πρήξιμο, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το δέρμα και ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από χρήστες φακών επαφής αφού έχει άριστη οφθαλμολογική ανεκτικότητα.

 
Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα στην περιοχή των ματιών αφού πρώτα έχετε καθαρίσει με Sensibio H2O της BIODERMA. Κάνετε μασάζ απαλά μέχρι να απορροφηθεί, ενώ στην συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε make up.