Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει και στο Winter Mediterranean Diet Round Table

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετείχε για 2η φορά στο Mediterranean Diet Round Table (MDR Connect) που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη 24-26 Φεβρουαρίου 2022, με στόχο την ενημέρωση για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής καθώς επίσης και τη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών στην αμερικανική αγορά.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, καθώς ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου των ΗΠΑ και ανέδειξε τόσο την εταιρία, με τα 90 χρόνια παράδοσης στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων ζυμαρικών, όσο και τη θρεπτική αξία των προϊόντων της, όπως αυτή πηγάζει από τις αγνές πρώτες ύλες της εύφορης ελληνικής γης.

Παράλληλα, μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στοχεύει και ευελπιστεί να διευρύνει τη διείσδυσή της στην αμερικάνικη αγορά, μέσα από την ενίσχυση της παρουσίας αγνών ελληνικών προϊόντων μεσογειακής διατροφής στα αμερικανικά ράφια.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν είναι τα organic kiddo pasta by HELIOS, τα HELIOS Greek pasta, η νέα σειρά organic kiddo pasta χωρίς γλουτένη, όλα LOI Approved, καθώς επίσης και τα μοναδικά artesian pasta straws.

Το MDR Connect πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την καταξιωμένη Da Vinci Master Chef Maria Loi, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στην Αμερική.

I
Μέχρι σήμερα τα organic kiddo pasta by HELIOS και τα HELIOS Greek pasta μέσω της Lamda Pasta έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 170 σημεία πώλησης στην βορειοανατολική πλευρά των ΗΠΑ, όπως στα Whole Foods, FreshDirect, Stop & Shop, Fairway, Keyfood, ShopRite, καθώς και σε specialty independent stores.

#helios #heliospasta #welovepasta #pastastories#pastalover #ηλιος #ζυμαρικα #pastalovers #εξαγωγές#Αμερική #ΗΠΑ #USA #mdrconnect #mdrproject#mediterraneandietroundtable #mediterraneancuisine#mediterraneandiet #greekproducts #mediterraneanfood#marialoi #chefmarialoi #kiddopasta #heliospastausa#greekpasta #loiapproved

Διαβάστε επίσης:

Καμπανάκι παιδιάτρου: “Η γρίπη επέστρεψε – Πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται – ΜΗΝ τα στέλνετε άρρωστα σχολείο”

Η Νίκη Κεραμέως μίλησε με μαθητές της Ε’ Δημοτικού για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και όσα έμαθαν (video)

Μπακαλιάρος γιαχνί με πατάτες