Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Η Βιβλιοθήκη της Βουλής υποδέχεται τους μαθητές για καλοκαιρινή ανάγνωση

Η Βιβλιοθήκη της Βουλής υποδέχεται τους μαθητές για καλοκαιρινή ανάγνωση

img2007_02_16_3Από τις 30 Ιουνίου έως τις 29 Αυγούστου η Βουλή των Ελλήνων παρέχει τη δυνατότητα σε μαθητές ηλικίας 12 έως 18 ετών να μελετούν στους χώρους της στο πρώην καπνεργοστάσιο.

Στο Αναγνωστήριο, οι μαθητές  μπορούν να διαβάζουν δικά τους βιβλία ή να δουν μικροταινίες εφημερίδων και περιοδικών και να διατρέξουν, δύο αιώνες βιβλιακής παραγωγής, αναζητώντας και μελετώντας βιβλία (από τον 19ο αιώνα έως τις τελευταίες κυκλοφορίες) που περιλαμβάνονται στις συλλογές της Βιβλιοθήκης. Στο χώρο του Αναγνωστηρίου, παρέχεται δωρεάν σύνδεση wi-fi, και επιτρέπεται η χρήση προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (laptops, tablets κ.α.).

dimotiki-vivliothiki-patron_0Ξενάγηση στα βιβλιοστάσια της Βιβλιοθήκης και τους χώρους του Καπνεργοστασίου μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης. Να αναφερθεί επίσης ότι οι ώρες λειτουργίας είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00.

Εξαιρούνται οι ημερομηνίες 11-20 Αυγούστου, κατά τις οποίες ο χώρος θα παραμείνει κλειστός. 

Πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο

Λένορμαν 218, Αθήνα 10443


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.