Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου ταξιδεύει προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (23-26/1)

Η Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου ταξιδεύει προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (23-26/1)

thumbnailΟ Δήμος Χαλανδρίου και η Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων, από την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δράσεις θα περιλαμβάνουν τα εξής:

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου : παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με το έργο Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ . Ίδρυμα Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι, ώρα 20:00

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου : αγώνας ρητορικής με θέμα «μετά τα 18, οι νέοι πρέπει να φεύγουν από το σπίτι τους και να μην ενισχύονται οικονομικά από τους δικούς τους». Θα ακολουθήσει προβολή ταινιών από το κινηματογραφικό εργαστήρι . Αετοπούλειο, ώρα 17:00-19:00.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου  :πράσινη δράση, επίσκεψη και yoga στο Αττικό Πάρκο Χαλανδρίου ή εναλλακτικά σε περίπτωση βροχής στο Αετοπούλειο, ώρα 11:00

Κυριακή 26 Ιανουαρίου  : γνωστοί καλλιτέχνες διαβάζουν αποσπάσματα από αγαπημένα τους βιβλία ,ώρα 12:00.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Βιβλιοθήκη του Αετοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Χαλανδρίου:
Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη 18, Χαλάνδρι, 210-6820464

Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα:

Λεωφόρος Κηφισίας 374, Χαλάνδρι.

Αττικό Πάρκο Χαλανδρίου :

Συμβολή Αττικής Οδού και Λεωφόρου Πεντέλης , προαστιακός σταθμός Πεντέλης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.