Η χαλάρωση ξεκινά από το σπίτι

reading-room-with-relaxing-decor-plus-daybed-sofa-and-indoor-taro-and-large-window

Φανταστείτε αυτό το σενάριο: Γυρίζετε από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της μέρας σας εξουθενωμένη στο σπίτι και παρόλο που έχετε κάνει το χαλαρωτικό σας μπάνιο δεν μπορείτε να αποβάλλετε την ένταση και το άγχος που σας διακατέχουν. Έχετε σκεφτεί ότι για αυτό μπορεί να φταίει το σπίτι σας;

Σύμφωνα με τους περισσότερους ψυχολόγους, το πώς είναι διαμορφωμένος ο χώρος μας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεση μας. Γι αυτό και μεις ψάξαμε και βρήκαμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε εύκολα και οικονομικά να μετατρέψετε το σπίτι σας από «πυρετώδες οίκημα» σε «καταπραϋντικό περιβάλλον».

Για αρχή πετάξτε, βάλτε στην αποθήκη, χαρίστε οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος μέσα στο σπίτι. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει πως υπάρχουν αντικείμενα τα οποία κοιτάζοντάς τα και μόνο σας έρχονται στο νου σκέψεις όχι τόσο ευχάριστες. Απαλλαγείτε, λοιπόν, από αυτά το γρηγορότερο.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε χρώματα όπως το πράσινο και το μπλε τα οποία παραπέμπουν σε νερό και βοηθούν στη χαλάρωση, αλλά και στη συγκέντρωσή μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr