Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Η Χαμένη Χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα» μαθαίνει τα παιδιά να διαχειρίζονται το θυμό τους (από 5/12)

«Η Χαμένη Χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα» μαθαίνει τα παιδιά να διαχειρίζονται το θυμό τους (από 5/12)

«Η Χαμένη Χαρά της Μάγισσας Θυμουέλα» είναι ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Αν. Καθηγήτριας Ειδικής Αγωγής του ΑΠΘ, Παρασκευής Γιαγκάζογλου, και θα παρουσιαστεί από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΦΑΑ Σερρών του ΑΠΘ στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας του ΑΠΘ.

Πρόκειται για μια παιδική, διαδραστική, χιουμοριστική θεατρική παράσταση που θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν.

Η υπόθεση του έργου:

Ένα μικρό διαφορετικό κορίτσι, μην μπορώντας να διαχειριστεί το θυμό του, έχασε τη χαρά του και μεγαλώνοντας, μεταμορφώθηκε σε μία πολύ θυμωμένη μάγισσα, τη Θυμουέλα! Θα ξαναβρεί η Θυμουέλα τη χαμένη της χαρά; Θα διώξει μακριά το ξωτικό του θυμού που κυρίευσε την καρδιά της; Μπορεί να συμβάλλει σε αυτό ο ερχομός των Χριστουγέννων, το κοινό και τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν την παράσταση; Όλα τα ερωτήματα θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης που έχει στόχο, σύμφωνα με τους συντελεστές, την ευαισθητοποίηση του κοινού και των παιδιών στη διαφορετικότητα και στην ικανότητα διαχείρισης του θυμού.

C0234

Η φοιτητική θεατρική ομάδα του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσει μία σειρά από παραστάσεις, εκ των οποίων κάποιες θα δοθούν δωρεάν και κάποιες με ένα πολύ μικρό αντίτιμο, ώστε τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down «Ανοιχτή Αγκαλιά» και στο Σύλλογο Ατόμων με Αυτισμό «Ηλιαχτίδα» του Νομού Σερρών.

Πρόγραμμα Παραστάσεων:

  • 5/12/2015, Ώρα 18:30 Πρεμιέρα, ΑΠΘ, Αίθουσα Τελετών (είσοδος δωρεάν)
  • 6/12/2015, Ώρα 11:30 & 17:30 "Θέατρο Ορφέας" για Σύλλογο Down, Σέρρες
  • 12/12/2015, Ώρα 11:30 & 17:30 "Θέατρο Ορφέας" για Σύλλογο Ηλιαχτίδα, Σέρρες
  • 13/12/2015, Ώρα 17:30 Ονειρούπολη Δράμας
  • 19/12/2015, Ώρα 12:00 Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου Θεσ/νίκης

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.