Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζει το βιβλίο "Πάντα Ήρωες" στο Public Συντάγματος (7/4)

Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάζει το βιβλίο "Πάντα Ήρωες" στο Public Συντάγματος (7/4)

Untitled67Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Πάντα Ήρωες» τη Δευτέρα 7 Απριλίου στις 21:00 το βράδυ στο Café του Public Συντάγματος.

Η Χάρις Αλεξίου προτείνει και μεταφράζει τη συγκλονιστική μαρτυρία του Grand Corps Malade, ενός από τους δημοφιλέστερους γάλλους καλλιτέχνες, που εξαιτίας ενός μοιραίου ατυχήματος έμεινε ατελώς τετραπληγικός, αλλά ύστερα από έναν χρόνο εντατικής θεραπείας και επίμονης προσπάθειας, διέψευσε τις προβλέψεις και κατάφερε να περπατήσει ξανά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης ο συγγραφέας και στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής Παναγιώτης Ν. Σουκάκος και η Κωνσταντίνα Πετροπούλου, ιατρός αποκατάστασης, Συντονίστρια - Διευθύντρια Β΄ Κλινικής Αποκατάστασης - Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Public Συντάγματος,

Καραγεώργη Σερβίας 1, 5ος όροφος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.