Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι για λίγες μόνο παραστάσεις στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι για λίγες μόνο παραστάσεις στο Κινηματοθέατρο Βακούρα

IMG_4382Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει για λίγες μόνο παραστάσεις, το γνωστότερο παγκόσμια παιδικό έργο των αδελφών Grimm «Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι», κάθε Κυριακή στις 11:30 το πρωί, στο Κινηματοθέατρο Βακούρα.

Ο μύθος ασχολείται με την συνύπαρξη του καλού και του κακού στοιχείου, προάγει τις έννοιες της αγάπης, της κατανόησης, της συγχώρεσης και καταλήγει με την δικαίωση της αγνότητας και της καλοσύνης. Διατηρώντας την κλασική μορφή του μύθου με σύγχρονες επιρροές, μέσα από εφέ φωτισμού, χορευτικά και με πλήθος κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής ταξιδεύει μαζί με τους ήρωες του παραμυθιού σ' ένα κόσμο γεμάτο φώς, που βασιλεύουν η μαγεία, η φαντασία και η μουσική.

IMG_4358Η διασκευή - σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, τα κοστούμια της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, η μουσική επιμέλεια της Όλγας Ροντίδη και το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Συμμετέχουν 25 συντελεστές.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 11.30π.μ.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 9 € γενική είσοδος.

Κινηματοθέατρο Βακούρα
Ιωάννου Μιχαήλ 8, Καμάρα,
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310.233.665


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.