Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "Η Χιονάτη και οι νάνοι" σε ένα εργαστήρι στο Ακαδήμεια (8/2)

"Η Χιονάτη και οι νάνοι" σε ένα εργαστήρι στο Ακαδήμεια (8/2)

snow-white "Η Χιονάτη και οι νάνοι" το αγαπημένο παιδικό παραμύθι αναβιώνει μέσω ενός εργαστηρίου που θα στηθεί στο Ακαδήμεια το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 16:30 το απόγευμα.

Σαν παιδιά το παραμύθι της Χιονάτης το κουβαλούσαμε μαζί μας όπου πηγαίναμε. Ταυτιζόμασταν με το πρόσωπο της Χιονάτης. Γοητευόμασταν από την ομορφιά της και την καλοσύνη της. Μας άρεσε ο χαρακτήρας κάθε νάνου. Είναι σίγουρο ότι και σήμερα αν ρωτήσετε τα παιδιά σας έχουν τα ίδια συναισθήματα… Ελάτε να παίξουμε αυτό το παραμύθι και να ψάξουμε όλοι μαζί που κρύβεται η ομορφιά και η καλοσύνη…

Κόστος:
8 Ευρώ.Για όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τη θεατρική παράσταση ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ στις 5:30μ.μ., το κόστος του εργαστηρίου και το εισιτήριο της παράστασης μαζί είναι στα 10 ευρώ και 8 ευρώ αντί για 10 το εισιτήριο του συνοδού τους.

Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια»,
Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος,
210-5125600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.