Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Η «Χώρα του Κροκόδειλου» και ο κύριος Κρόκο έμαθαν στα παιδιά πώς να έχουν γερά δοντάκια!

Η «Χώρα του Κροκόδειλου» και ο κύριος Κρόκο έμαθαν στα παιδιά πώς να έχουν γερά δοντάκια!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, η ενημερωτική καμπάνια για τη σωστή στοματική υγιεινή και την προστασία των δοντιών από τη Theramed Junior στα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας. Η αγαπημένη οδοντόκρεμα των παιδιών, βρέθηκε σε έξι επιλεγμένα καταστήματα Μουστάκας και μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι καλλιτεχνίας με κεντρικό ήρωα την μασκότ-κροκόδειλό της, τον κύριο «Κρόκο», ενημέρωσε περισσότερους από 2.000 μικρούς και μεγάλους της φίλους της μέσα από πολύ διαδραστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι!

05

Στο ταξίδι τους στη «Χώρα του Κροκόδειλου», οι μικροί φίλοι της Theramed Junior είχαν την ευκαιρία με τη βοήθεια ειδικών παιδαγωγών και του κύριου «Κρόκο», να πλάσουν τις δικές τους χειροτεχνίες στο εργαστήρι με θέμα τα γερά δοντάκια! Δίπλα τους ήταν και ο κύριος «Κρόκο» για να φωτογραφηθεί και να αποκαλύψει τα δικά του μυστικά για το σωστό βούρτσισμα των δοντιών. Παράλληλα, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τη Theramed Junior για το πώς να μετατρέψουν το βούρτσισμα των παιδιών σε ένα ευχάριστο παιχνίδι! Μικρούς και μεγάλους περίμενε μια έκπληξη στο τέλος, αφού μοιράστηκαν δώρα Theramed Junior και δωροεπιταγές από τα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας.

04

Και φυσικά, ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών και η Theramed Junior διαθέτει μια σειρά από οδοντόκρεμες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των παιδιών. Η Τheramed Junior φροντίζει για το χαμόγελο των μικρών της φίλων με κάθε τρόπο!

03


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.