Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο- Δείτε τη και σίγουρα θα συγκινηθείτε

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο- Δείτε τη και σίγουρα θα συγκινηθείτε

4ebdaef7a96ec6942b57cf98837d5b47_XLH Αpple ενόψει των Χριστουγέννων δημιούργησε μια νέα διαφήμιση που ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των θεατών αλλά και των χρηστών του διαδικτύου με το ευφάνταστο θέμα της. Σε αυτή πρωταγωνιστούν προϊόντα της εταιρείες από όλες τις κατηγορίες συμπεριλαμβανομένων ενός MacBook Air, iPhone και iPad, με απώτερο σκοπό του πώς η χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει “εμπνευσμένα και γεμάτα συναίσθημα δώρα”.

Πιο συγκεκριμένα η διαφήμιση δείχνει μια γυναικά να χρησιμοποιεί το MacBook Air της και το πρόγραμμα GarageBand για να ηχογραφήσει τον εαυτό της να τραγουδάει μαζί με μια ηχογράφηση της γιαγιάς της πριν κάποια χρόνια.

Δείτε τη διαφήμιση:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.