Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γίνεται παιχνιδάκι με αυτό το πανέξυπνο tip!

Τα νέα προϊόντα Command™ από την 3Μ κάνουν τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μια πανεύκολη υπόθεση! Σας επιτρέπουν να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, δημιουργώντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα! Έτσι, ξεχάστε τα καρφιά, τις βίδες, τα σφυριά και τις πρόκες!

Όταν έρθει η ώρα να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν τρύπες, ζημιές και ίχνη. Επιπλέον, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σπίτι σας!

Navy-Room__580 x 524Ευκολία & Δημιουργία

Σε όλους μας αρέσει να στολίζουμε το χώρο μας τα Χριστούγεννα με το προσωπικό μας στυλ. Με τη νέα «έξυπνη» σειρά προϊόντων Command™ από την 3Μ, το μόνο όριο είναι η φαντασία μας! Τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command™ κολλούν δυνατά σε πολλές επιφάνειες, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον εορταστικό στολισμό. Κι επειδή τα προϊόντα είναι διαφανή, σας βοηθούν να αναδείξετε το αποτέλεσμα της έμπνευσής σας ακόμα καλύτερα!

Όταν περάσει η Χριστουγεννιάτικη περίοδος και θελήσετε να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα, τραβώντας απλά την ταινία προς τα κάτω, παράλληλα στον τοίχο. Και το πιο σημαντικό, δεν αφήνουν σημάδια, τρύπες και ίχνη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr