Αρχική Deco Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γίνεται παιχνιδάκι με αυτό το πανέξυπνο tip!

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γίνεται παιχνιδάκι με αυτό το πανέξυπνο tip!

Τα νέα προϊόντα Command™ από την 3Μ κάνουν τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μια πανεύκολη υπόθεση! Σας επιτρέπουν να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, δημιουργώντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα! Έτσι, ξεχάστε τα καρφιά, τις βίδες, τα σφυριά και τις πρόκες!

Όταν έρθει η ώρα να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν τρύπες, ζημιές και ίχνη. Επιπλέον, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σπίτι σας!

Navy-Room__580 x 524Ευκολία & Δημιουργία

Σε όλους μας αρέσει να στολίζουμε το χώρο μας τα Χριστούγεννα με το προσωπικό μας στυλ. Με τη νέα «έξυπνη» σειρά προϊόντων Command™ από την 3Μ, το μόνο όριο είναι η φαντασία μας! Τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command™ κολλούν δυνατά σε πολλές επιφάνειες, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον εορταστικό στολισμό. Κι επειδή τα προϊόντα είναι διαφανή, σας βοηθούν να αναδείξετε το αποτέλεσμα της έμπνευσής σας ακόμα καλύτερα!

Όταν περάσει η Χριστουγεννιάτικη περίοδος και θελήσετε να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα, τραβώντας απλά την ταινία προς τα κάτω, παράλληλα στον τοίχο. Και το πιο σημαντικό, δεν αφήνουν σημάδια, τρύπες και ίχνη!

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.