Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Tiffany’s είναι βγαλμένη από παραμύθι! (εικόνες)

Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Tiffany’s είναι βγαλμένη από παραμύθι! (εικόνες)

Κάθε χρόνο οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες των μεγάλων καταστημάτων φοράνε τα καλά τους και επιδίδονται σε έναν αγώνα πρωτοτυπίας και εντυπωσιασμού!

Έτσι και φέτος, η βιτρίνα του θρυλικού κοσμηματοπωλείου Tiffany & Co που ιδρύθηκε το 1837 από τον Charles Lewis Tiffany, αποτελεί το διαμάντι της 5ης λεωφόρου της Νέας Υόρκης, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών που σταματούν για να «χαζέψουν» το θέαμα και να φωτογραφηθούν μπροστά από το υπέροχο σκηνικό!

Αν και όλοι θα θέλαμε να βρισκόμαστε εκεί για να το θαυμάσουμε, οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω μπορούν να μας μεταφέρουν έστω και νοητά στο παραμυθένιο σκηνικό που έχει στηθεί στις βιτρίνες ενός εκ των μεγαλύτερων οίκων διαμαντιών στο κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.