Η ZingyLand συμμετέχει στην εκστρατεία για τα παιδιά με ALS μέσω του Ice Bucket Challenge (βίντεο)

UntssitledΗ ZingyLand δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων με στόχο να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική τεχνολογική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, παζλ και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Η βραβευμένη εφαρμογή αποφάσισε να δωρίσει όλα της τα έσοδα μέχρι και σήμερα για την ενίσχυση της έρευνας γύρω από την πάθηση Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS) καθώς και την υποστήριξη των παιδιών που έχουν προσβληθεί από την ασθένεια αυτή και των οικογενειών τους.

Δημιουργώντας μια σειρά από βίντεο υποστήριξης της καμπάνιας Ice Bucket Challenge, η ZingyLand στηρίζει την πρωτοβουλία, προωθεί την οικονομική ενίσχυση των φορέων και των οικογενειών των ασθενών και προκαλεί διάσημους αγαπημένους ήρωες των παιδιών να συμμετέχουν κι αυτοί στην διάδοση της καμπάνιας.

Ο Zingy, το αγόρι που ανακάλυψε την ZingyLand, πρωταγωνιστεί στο πρώτο βίντεο και προκαλεί τους αγαπημένους του φίλους @MickeyMouse, @PeppaPig και @Hercules να συμμετέχουν στο Ice Bucket Challenge μέσα στις επόμενες 24 ώρες!

Δείτε το βίντεο: