Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Η Ζιζέλ top και στο τραγούδι

Η Ζιζέλ top και στο τραγούδι

gisele4n-2-web

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Ζιζέλ για την H&M θα αρχίσει να προβάλλεται στις 12 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, όπως και τα ρούχα της νέας συλλογής.

Αυτό όμως που άφησε τους συντελεστές της παραγωγής άφωνους ήταν οι επιδόσεις της Ζιζέλ όχι στο μόντελινγ, αλλά στο τραγούδι.  Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο αυτή την στιγμή, έπρεπε για τις ανάγκες του διαφημιστικού σποτ να τραγουδήσει, οπότε μπήκε στο στούντιο, φόρεσε ακουστικά και άρχισε να τραγουδά το «Αll day and all of the Night». Το αποτέλεσμα; Τόσο εξαιρετικό, που όλοι αναγνώρισαν ένα ακόμη ταλέντο της Ζιζέλ.

Unknown

Unknown

Unknown


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.