Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα" : Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (1/2)

"Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα" : Παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (1/2)

zizi coverΟι εκδόσεις Διάπλους, ο Iανός και ο Παιδικός Σταθμός European Baby School, θα παρουσιάσουν το βιβλίο Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα, της Λητούς Τσακίρη – Παπαθανασίου, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00, στον Ιανό(Αριστοτέλους 7) .

Η μουσικός Νικολέτα Κουκουλοπούλου θα παίξει ακορντεόν, συνοδεύοντας μουσικά το δρώμενο και τα τραγούδια του παραμυθιού.

«Τα παιδιά είναι ξεχωριστοί άνθρωποι, γεννημένοι με τη δική τους προίκα και θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να ξεδιπλώσουν, ότι όμορφο κρύβουν μέσα τους, ενθαρρύνοντάς τα και χωρίς να αποζητούμε την υλοποίηση των δικών μας ονείρων, μέσω της δικής τους ζωής.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Ιανός
Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη
2310.277.004


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.