Αρχική InfoMommy Υγεία «Η ζωή μου με την ψωρίαση»: Το βίντεο που πρέπει όλοι να δείτε!

«Η ζωή μου με την ψωρίαση»: Το βίντεο που πρέπει όλοι να δείτε!

Ενημερωτική καμπάνια στους κινηματογράφους σχετικά με την ψωρίαση, με θέμα «Η ζωή μου με την ψωρίαση», υποστηρίζει η φαρμακευτική εταιρία Janssen σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια».

Σε μια εβδομάδα ολοκληρώνεται η συγκεκριμένη καμπάνια. Πιο συγκεκριμένα, από τις 3 Δεκεμβρίου και μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου προβάλλεται στους κινηματογράφους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενημερωτικό βίντεο πριν την έναρξη της εκάστοτε ταινίας, στόχος του οποίου είναι να ενημερώσει το κοινό ότι η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική νόσος και να καταπολεμήσει το στίγμα που συνδέεται με αυτή.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της καλύτερης προώθησης και της αναγνωρισιμότητας του video για την ψωρίαση, η ταινία κατατέθηκε στο φεστιβάλ ERMIS awards, όπου βραβεύονται δημιουργικές ιδέες και αντίστοιχες παραγωγές, καθώς η συγκεκριμένη παραγωγή της ταινίας πληροί και τις εικαστικές απαιτήσεις του φεστιβάλ.

Δείτε το βίντεο στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.