Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Η ζωή της αρκουδίτσας»: Διαδραστικό παιχνίδι στον Ιανό (5/10)

«Η ζωή της αρκουδίτσας»: Διαδραστικό παιχνίδι στον Ιανό (5/10)

Καλλιστώ 1

Διαδραστικό παιχνίδι με τίτλο «Η ζωή της αρκουδίτσας», διοργανώνει η περιβαλλοντική οργάνωση για την άγρια ζωή και τη φύση Καλλιστώ, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 12:00, στο Βιβλιοπωλείο IANOS (Αριστοτέλους 7), στη Θεσσαλονίκη.

«Η ζωή της αρκουδίτσας είναι ένα παιχνίδι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Η εφαρμογή αυτή έχει σχεδιαστεί με σκοπό κάθε παιδί να μάθει, διασκεδάζοντας, πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή της αρκούδας στο δάσος,τις διατροφικές της συνήθειες και τους κινδύνους που την απειλούν. Βοηθώντας τη μικρή αρκουδίτσα να επιβιώσει μέσα στο δάσος,ώστε να ξαναβρεί την μαμά της και να της διηγηθεί την περιπέτεια της, τα παιδιά θα αποφασίσουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η αρκουδίτσα, με τι θα τραφεί,αν ήρθε η ώρα να πέσει σε χειμέριο λήθαργο και πολλά άλλα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.