Αρχική Infokids Αποδράσεις Ιαπωνία, μοναδική και μυρωδάτη - Η χώρα που λατρεύει την Άνοιξη!

Ιαπωνία, μοναδική και μυρωδάτη - Η χώρα που λατρεύει την Άνοιξη!

EIK.1
ΕΙΚ.1
Για κάποιο λόγο έχω συνδέσει το λιλά με την Άνοιξη! Όλα τα χρώματα είναι πανέμορφα, όμως το λιλά… Η σκέψη μου τρέχει σε μια μαγευτική χώρα, την Ιαπωνία με τις χιλιάδες κερασιές, που το άνθος τους είναι λιλά!

EIK.2

ΕΙΚ.2
Όταν ανακάλυψα ότι στην Ιαπωνία οι ανθισμένες κερασιές είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον πολιτισμό, την καθημερινότητα και τη νοοτροπία τους, λαχτάρισα να ταξιδέψω σε αυτή τη μαγευτική χώρα και να κάνω πικ νικ κάτω από μια κερασιά- να συμμετέχω κι εγώ σε ένα τέτοιο event, παρέα με φίλους!

EIK.3

ΕΙΚ.3
Υπέροχες εκτάσεις, πάρκα ολόκληρα χρώματος λιλά!  Και όχι μόνο! Αυτή την εποχή οι ανθισμένες κερασιές φορούν τα καλά τους σε κάθε γωνιά, σε κάθε πεζόδρομο, μέσα στη πόλη, παντού! Το καλύτερό μου!

EIK.4

ΕΙΚ.4
Ηanami, έτσι ονομάζουν οι σύγχρονοι Ιάπωνες τις εκδηλώσεις πλάι στις πανέμορφες ανθισμένες κερασιές! Βαρκάδες, πικ νικ, βόλτες γύρω από τα λιλά δέντρα! Πίνουν σάκε, απολαμβάνουν την Άνοιξη σε μια υπέροχη γιορτή που εξυμνεί τη φύση!

Λέω να τους μιμηθούμε!
Καλό μήνα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.