Αρχική Νέα Ice Bucket Challenge: Τι απέγιναν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν;

Ice Bucket Challenge: Τι απέγιναν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν;

Granite_Employees_Participating_in_the_Ice_Bucket_Challenge

Περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια κατάφεραν να συγκεντρωθούν για την έρευνα και τη θεραπεία της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS) χάρη στο Ice Bucket Challenge που έγινε διάσημο παγκοσμίως πέρυσι το καλοκαίρι. Ένα χρόνο μετά, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν στο ερευνητικό πεδίο σχετικά με την καταστροφική αυτή ασθένεια.

Η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση είναι μια νευροεκφυλιστική διαταραχή που μειώνει την κανονική λειτουργία των μυών ενός ατόμου, επηρεάζοντας λειτουργίες όπως η ομιλία και η αναπνοή. Οι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν μέσα σε λίγα χρόνια αφότου διαγνωστούν με την ασθένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.