Αρχική Διάφορα Ice skating και φιγούρες στον πάγο στο Athens Metro Mall

Ice skating και φιγούρες στον πάγο στο Athens Metro Mall

To παγοδρόμιο των Volta με special effects για όλους τους ice skaters ανοίγει τις πόρτες του από τις 19 Νοεμβρίου στο Athens Metro Mall. Μικροί και μεγάλοι επίδοξοι αθλητές του πάγου καλούνται να διασκεδάσουν και να εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες και τις ικανότητές τους. Παράλληλα θα στολίσουn και το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του εμπορικού κέντρου, με πολλές εκπλήξεις και πολλά δώρα για όλους!
Αφήστε τα παιδιά στην παρέα των Volta και συνεχίστε τα ψώνια σας ενώ εμείς θα διασκεδάζουμε! baby parking! Σε όλα τα εμπορικά καταστήματα που έχουν παρουσία τα Volta Fun Park, λειτουργεί υπηρεσία baby parking, με Parent pager για φύλαξη παιδιών, μέχρι η μαμά να τελειώσει τα ψώνια της!
Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Από τις 19 Νοεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου

Είσοδος στον παιδότοπο από Δευτέρα έως και Παρασκευή 5 ευρώ!

Athens Metro Mall
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.