Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ίδρυση Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη εξετάζει το υπουργείο Υγείας

Ίδρυση Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη εξετάζει το υπουργείο Υγείας

thinkstock_87667473_DoctorBandageGirlΤην ίδρυση Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη θα εξετάσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή να δηλώνει ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το ζήτημα.

«Δεν θα υποσχεθώ το άνοιγμα άλλου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη αλλά το θέμα του Παιδιατρικού Νοσοκομείου θα το δούμε με σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο γιατί αυτή η πόλη το δικαιούται» είπε ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού υγείας Ανδρέα Ξάνθου, διοικητών νοσοκομείων, εκπροσώπων εργαζομένων στα νοσηλευτικά ιδρύματα, εκπροσώπων συλλόγων ασθενών καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτές .

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια συνάντησης με την διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είχε τεθεί στον υπουργό το θέμα της δημιουργίας Παιδιατρικού Νοσοκομείου σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του υπουργείου Άμυνας.

«Ζήτησα από τους νέους διοικητές των ΥΠΕ να υποβάλλουν αίτημα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και προσωπικά θα ασχοληθώ με το θέμα και θα επισκεφθώ τον υπουργό Εθνικής Άμυνας» δήλωσε ο κ Κουρουμπλής μιλώντας σε δημοσιογράφους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.