Αρχική Νέα Ιεράπετρα: "Έσβησε" στον ύπνο του 35 ημερών βρέφος

Ιεράπετρα: "Έσβησε" στον ύπνο του 35 ημερών βρέφος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή της Ιεράπετρας από το θάνατο ενός βρέφους μόλις 35 ημερών, το οποίο έπασχε από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Το μωράκι είχε γεννηθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας, με τους γονείς του να κάνουν καθετί που ήταν αναγκαίο, προκειμένου το πρόβλημα με την καρδούλα του, να ξεπεραστεί. Μάλιστα για κάποιο χρονικό διάστημα το βρέφος είχε μεταφερθεί και νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά και στο ΠΑΓΝΗ αναφέρει το Cretapost.gr. Το μωράκι βγήκε χθες από το νοσοκομείο και όλοι πίστευαν ότι η περιπέτεια της οικογένειας είχε τελειώσει. Οι ώρες που ακολούθησαν όμως είχαν κατάληξη τραγική...

Το παιδί κοιμήθηκε χθες το βράδυ, αλλά δυστυχώς δεν ξύπνησε ποτέ. Όπως ανέφερε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ.Γιάννης Τασσόπουλος οι γιατροί του νοσοκομείου έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση του, αλλά ήταν αδύναντον να το επαναφέρουν στη ζωή.

“Το μωρό από την πρώτη στιγμή αντιμετωπίστηκε ως πρόωρο από τους γιατρούς και όταν πλέον πήρε εξιτήριο και έφυγε από το νοσοκομείο ήταν εντελώς καλά. Τι ακριβώς συνέβη και κατέληξε, θα το δείξει η νεκροψία” επεσήμανε ο κ. Τασσόπουλος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter