Αρχική Νέα Ιεράπετρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού

Ιεράπετρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση 3χρονου κοριτσιού

Στο κόκκινο η αγωνία για το τρίχρονο κοριτσάκι, που αναζητούν από την περασμένη Δευτέρα ο πατέρας και η γιαγιά του. Η οικογένεια βουλγαρικής καταγωγής ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ιεράπετρα. Την φροντίδα του μικρού παιδιού έχει ο πατέρας και η γιαγιά μιας και η μητέρα εγκατέλειψε την οικογένεια της πριν τρία χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του hxonews.gr την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε προκειμένου να παραστεί στο δικαστήριο της Νεάπολης όπου θα γινόταν η δική για την επιμέλεια των παιδιών της. ''Πιθανότατα η μητέρα άρπαξε το ένα από τα δίδυμα'', λένε πατέρας και γιαγιά που τους αναζητούν, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν μάθει κάτι σχετικό με την τύχη της μικρής.

Παρακαλείται όποιος δει την μητέρα με το παιδί να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας που χειρίζεται την υπόθεση, στο τηλέφωνο 2842022234.

12231170_10205434353123868_810785303_n (1)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter