Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια iFocus.gr: Το νέο διαδικτυακό περιοδικό που μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας

iFocus.gr: Το νέο διαδικτυακό περιοδικό που μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας

Το iFocus.gr αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό περιοδικό για τον κόσμο της φωτογραφίας και των φωτογράφων με σκοπό να εξερευνήσει και να αναδείξει τις συνιστώσες δυνάμεις, που συγκλίνουν στη γνώση, τη σκέψη, την εμπειρία, την τεχνική και τη ματιά όλων αυτών που έχουν ως κοινή συνισταμένη την αγάπη και τη δύναμη για τη δημιουργία της φωτογραφίας.

Το iFocus.gr αποσκοπεί να μας εισάγει στη σκέψη και τη ματιά του φωτογράφου.

Αναρωτηθήκατε ποτέ, τι είναι αυτό που ερεθίζει τη ματιά ενός φωτογράφου;

Πώς φωτογραφίζει; Σκοπός του iFocus.gr είναι να καλύψει όλο το τρέχον φωτογραφικό γίγνεσθαι μέσα από συνεντεύξεις και προβολή της φωτογραφικής δουλειάς καταξιωμένων αλλά και ανερχόμενων φωτογράφων.

14-12-2015 6-54-49 πμ
Κάντε ένα κλικ και διαβάστε

· Τη συνέντευξη του σπουδαιότερου Έλληνα αυτή τη στιγμή φωτογράφου/φωτορεπόρτερ Γιάννη Μπεχράκη, που μας τιμά και με αδημοσίευτες φωτογραφίες του στην εναρκτήρια εμφάνιση του site.

· Τη συνέντευξη ενός ιδιαίτερου εναλλακτικού φωτογράφου, του Παύλου Παυλίδη.

· Τη συνέντευξη του εκδότη Γιάννη Μπουρνιά για το φωτογραφικό και όχι μόνο περιοδικό «ΝΟΜΑS» που ήδη κυκλοφορεί και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.

Μπείτε στον κόσμο της φωτογραφίας.

Στον κόσμο του iFocus.gr

Ανακαλύψτε μας στο: www.ifocus.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook: www.facebook.com/ifocus.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.