Αρχική InfoSchool Λύκειο Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 10 μαθητών που έκαναν κατάληψη

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 10 μαθητών που έκαναν κατάληψη

katalipsi_scholeioΕντός του προαυλίου χώρου του σχολείου τους συνελήφθησαν χθες το πρωί δέκα μαθητές του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας το οποίο τελεί υπό κατάληψη. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν μήνυσης που κατέθεσαν στο Αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας, οι Διευθυντές του ΕΠΑΛ αλλά και του ΙΕΚ τα οποία συστεγάζονται.

Η μηνυτήρια αναφορά αφορούσε σε διακεκριμένες φθορές και κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα Θεσπρωτίας, αστυνομική δύναμη κατέφθασε το πρωί στο χώρο του σχολείου και με την παρουσία των διευθυντών, έκοψε την αλυσίδα με την οποία ήταν κλεισμένη η είσοδος του σχολείου και κατόπιν συνέλαβε και τους 10 μαθητές που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο. Αυτή την ώρα οι μαθητές κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα, ενώ μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία θα αφεθούν ελεύθεροι, μετά και από την προφορική εντολή του Εισαγγελέα Θεσπρωτίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.