Ήξερες ότι το πιστολάκι δεν είναι μόνο για να στεγνώνεις τα μαλλιά;

Το πιστολάκι το χρησιμοποιείς για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, αλλά ήξερες ότι μπορεί να σου λύσει τα χέρια και σε άλλες περιπτώσεις; Αν αντιμετωπίζεις τα παρακάτω προβλήματα, ξέρεις πλέον πως η λύση είναι το σεσουάρ. ‘

Έχεις πάντα πρόβλημα να ξεκολλήσεις την τιμή από τα παπούτσια; Το σεσουάρ θα σε σώσει! Δες τι άλλο μπορεί να κάνει!

Θολώνει ο καθρέφτης του μπάνιου μετά το ντους; Η λύση δεν είναι να τον σκουπίζεις με την πετσέτα γιατί ήδη ξέρεις από πείρα ότι αυτό δεν λειτουργεί. Βάλε το σεσουάρ στο ζεστό αέρα με κατεύθυνση τον καθρέφτη. Επιτέλους θα μπορείς να δεις τον εαυτό σου πάλι!

Αγόρασες καινούργια παπούτσια αλλά το αυτοκόλλητο της τιμής δεν λέει να βγει με τίποτα. Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ θα μαλακώσει την κόλλα. Έτσι, το αυτοκόλλητο θα βγει χωρίς να σκιστεί.

 Θέλεις έντονη καμπύλη στις βλεφαρίδες σου αλλά το ψαλιδάκι που έχεις δεν κάνει τίποτα; Ζέστανε το με το σεσουάρ και ζέστανε το ξανά. You’re welcome!

 Έβαψες τα νύχια αλλά βιάζεσαι για να φύγεις; Για να στεγνώσεις τα νύχια σου πιο γρήγορα βάλε το σεσουάρ στον κρύο αέρα, κράτησε το από μια απόσταση 30 εκατοστών και έτσι το μανό θα στεγνώσει πιο γρήγορα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr