Ηλεία: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε το 2017

Ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι, είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε με την έλευση του νέου χρόνου στην Ηλεία. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας της Αλιόνα και του Φλαμούρ Λάλα, από την Αλβανία οι οποίοι ζουν στην πόλη του Πύργου τα τελευταία 20 χρόνια.Οι τρισευτυχισμένοι γονείς, κρατώντας αγκαλιά το αγγελούδι τους δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για το ομορφότερο δώρο που τους επιφύλασσε η νέα χρονιά και μίλησαν για το ξεχωριστό δώρο που τους έφερε το 2017 στο ilialive.gr! Η νεαρή μητέρα, έφερε στον κόσμο την κορούλα της, μια ώρα μετά την έλευση του νέου χρόνου, στη 1.06 μετά τα μεσάνυχτα.

Στη Μαιευτική όμως κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, εισήχθη την τελευταία μέρα του χρόνου, στις 10.30 το βράδυ καθώς, «έσπασαν τα νερά» ενώ βρισκόταν για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε φιλικό τους σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ο νέος χρόνος είχε κάνει ποδαρικό, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Ο Επιμελητής Α’ της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Ν.Μ. Πύργου-Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Δημητρακόπουλος και οι Μαίες που βρίσκονταν σε βάρδια, είχαν την τύχη να ακούσουν το πρώτο κλάμα για τη νέα χρονιά από το υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.980 γρ.

«Αισθάνομαι πραγματικά υπέροχα! Είναι το τρίτο μου παιδί και η γέννηση του την πρωτοχρονιά ήταν το καλύτερο δώρο. Ήμουν στο μήνα μου, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γεννήσω τέτοια μέρα. Τα παιδάκια είναι πάντα χαρά, πόσο μάλλον τέτοια μέρα!» δήλωσε η τρισευτυχισμένη μανούλα.

Στο πλευρό της Αλιόνα, όλη την ώρα, ο πανευτυχής σύζυγος και μπαμπάς Φλαμούρ Λάλα, τόνισε ότι αισθάνθηκε πολύ περίεργα καθώς δεν το περίμεναν τέτοια μέρα. «Μας παρακολουθούσε ο γιατρός κ. Δημητρακόπουλος σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και παρότι η γυναίκα μου ήταν στις μέρες της, δεν περιμέναμε ότι μπορεί να γεννούσε πρωτοχρονιά. Πήγαμε σε φίλους μας να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά και τελικά ήρθαμε στο Νοσοκομείο! Αν και περίεργο είναι υπέροχο! Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς και τους νοσηλευτές». Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε, να τους ζήσει και να είναι υγιές και καλότυχο στη ζωή του!

Με κορίτσι «έφυγε» ο χρόνος με κορίτσι «μπήκε»

Γένους θηλυκού, ήταν για το Νοσοκομείο του Πύργου και τη Μαιευτική Κλινική, τόσο το κλείσιμο της χρονιάς όσο και η έναρξη της νέας. Σύμφωνα με τον Μαιευτήρα κ. Δημητρακόπουλο, αποχαιρέτησαν το 2016 με τη γέννηση ενός πανέμορφου κοριτσιού βάρους 4.100 γρ. και καλωσόρισαν το 2017 πάλι με κοριτσάκι που γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό. «Ο τοκετός της Αλιόνα ξεκίνησε στις 10.30 το βράδυ με σπασμένα νερά και όλα εξελίχθηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Με ανάλογο τοκετό, πρωτότοκο ένα κοριτσάκι τελείωσε η χρονιά, το τελευταίο μωρό του 2016. Αυτό όμως που έχει σημασία, δεν είναι ποιά θα γεννήσει το τελευταίο ή το πρώτο μωρό του χρόνου, αλλά να είναι γερά παιδιά. Να είμαστε όλοι καλά και να ενδιαφέρονται για τη Μαιευτική Κλινική της Ηλείας, η οποία έχει ανάγκη από γιατρούς και μαίες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε» είπε ενώ πρόσθεσε ότι στις μέρες μας, την εποχή της κρίσης, οι Ελληνίδες δεν γεννούν… «Τα νέα ζευγάρια δεν κάνουν παιδιά, άντε το πολύ ένα και σπάνια δυο παιδιά. Οι αλλοδαποί και οι αθίγγανοι όμως κάνουν πιο πολλά…»