Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών  

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών  

Ηλεκτρονικά θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις  εγγραφής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών οι ενδιαφερόμενοι από το επόμενο σχολικό έτος.  Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών ολοκλήρωσε τη δημιουργία ενός σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και λοιπών εγγράφων, για τους γονείς που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Το έργο  «Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στις διαδικασίες εισαγωγής και φιλοξενίας παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική» συγχρηματοδοτήθηκε από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε σχολικού έτους, υποβάλλονται περίπου 10.000 αιτήσεις στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου με μη αυτόματο τρόπο, δηλαδή με φυσική παρουσία του γονέα, με ταχυδρομική αποστολή τους ή με κατάθεσή τους στα ΚΕΠ ή τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων.

Με τη χρήση της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι αιτήσεις συμμετοχής για το επόμενο σχολικό έτος, μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά, χωρίς οι γονείς να ταλαιπωρούνται και να δαπανούν πολύτιμο χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dbda.gr, και επιλέγοντας ΣΥΝΔΕΣΗ να συμπληρώνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, αφού πρωτίστως εγγραφούν ως νέοι χρήστες για την πρώτη φορά, σύμφωνα με τις αυτοματοποιημένες οδηγίες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.