Αρχική InfoSchool Δημοτικό «Ημέρα γνωριμίας» από τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (29/3)

«Ημέρα γνωριμίας» από τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (29/3)

FD8590E87E75BCB2211B77509463B8C7To Σάββατο 29 Μαρτίου , και ώρα 9.30-11.30, τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου καλούν τους υποψήφιους μαθητές της Α΄ Δημοτικού στην «ημέρα γνωριμίας», στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαθαίνοντας και να έρθουν σε επαφή με το περιβάλλον του σχολείου και τα πρώτα τους γνωστικά αντικείμενα, μέσα από εργαστήρια ρομποτικής, εικαστικών, μουσικής, αγγλικών και γλώσσας-μαθηματικών.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές αυτή τη μέρα «προγραμματίζουν» το μέλλον, δημιουργούν καλλιτεχνήματα, γνωρίζουν τη μουσική με την κυρία ΝΤΟ-ΡΕ-ΜΙ, λένε Hello…και παίζουν με τα ΜαθημαγικάΛεξομπερδέματα!

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία του σχολείου.

τηλ. : 2115002300

e-mail: info@avgouleaschool.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.