Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ημέρα γνωριμίας της σχολής Χατζήβεη (7/4)

Ημέρα γνωριμίας της σχολής Χατζήβεη (7/4)

openday xatzivei

Η άνοιξη ανήκει στις εποχές που μια πολύ ιδιαίτερη σκέψη βασανίζει πολλούς γονείς. Η επιλογή του σχολείου που θα φοιτήσουν τα βλαστάρια τους. Στα παλίσια αυτής της επικοινωνίας με τους γονείς, η Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνει Hμέρα Γνωριμίας, Open Day Event, την Κυριακή 7/4/13 στις 11:00 π. μ. στις εγκαταστάσεις της (Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια) και προσκαλεί γονείς και παιδιά να επισκεφτούν τη Σχολή Χατζήβεη.

Η εκδήλωση έχει στόχο ο νέος γονέας του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού να ενημερωθεί για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να έρθει σε επαφή με τους εκπαιδευτικούς, να γνωρίσει τους υπεύθυνους κάθε τμήματος (καλλιτεχνικό, αθλητικό, ξένες γλώσσες, κίνησης), να συζητήσει προσωπικά θέματα με τους εκπαιδευτικούς και τη Διεύθυνση του Σχολείου. Παράλληλα τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε βιωματικές δραστηριότητες με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-2511371, Αδάνων 17, Ν. Φιλαδέλφεια, www.xatzivei.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.