Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών για τις νέες τεχνολογίες - Δηλώστε συμμετοχή

Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών για τις νέες τεχνολογίες - Δηλώστε συμμετοχή

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016, από τις 09:00 – 14:30, Ημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών, με θέμα: «JCrete4Kids» για την εξοικείωση των παιδιών με τις νέες τεχνολογίες.

Η χρήση της διαρκώς εξελισσόμενης τεχνολογίας είναι αναντίρρητα βασικός μοχλός ανάπτυξης και προόδου της ανθρωπότητας. Ωστόσο, αυτή η ασύλληπτη τεχνολογική πρόοδος διαπλέκει και διαχέει την πληροφορία, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο ζωής, κυρίως στους νέους. Οι δάσκαλοι και οι γονείς επωμίζονται πάντα το χρέος να βοηθήσουν τα παιδιά να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιήσουν μέσα από τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους... 

Τα παιδιά, τα οποία θα προσέλθουν με τη συγκατάθεση των γονιών τους, και θα εκπαιδευτούν, παρακαλούνται να φέρουν το δικό τους προσωπικό φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και να ετοιμαστούν για να:

  • πειραματιστούν με τα  Lego MindStorms
  • Να συναρμολογήσουν έναν ανελκυστήρα και στη συνέχεια θα γράψουν ένα πρόγραμμα για να κάνουν τον ανελκυστήρα να λειτουργήσει,
  • να γνωρίσουν τα Tinkerforge
  • να κάνουν πειράματα φυσικής και
  • να
    δημιουργήσουν ένα παιχνίδι το οποίο θα τρέχει σε Raspberry Pi.

Τα μαθήματα θα γίνουν από ειδικούς προγραμματιστές, έλληνες και ξένους, με πολύχρονη εμπειρία, οι οποίοι θα βρίσκονται στην ΟΑΚ με την ευκαιρία Διεθνούς Συνεδρίου το οποίο θα προηγηθεί της Ημερίδας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή:
http://www.jcrete4kids.eu
Υπεύθυνος Προγράμματος κ. Ιωάννης Κωστάρας

Για τους γονείς οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για την παραπάνω Ημερίδα μπορούν να απευθύνονται στην ΟΑΚ: κα Εμμανουέλα Λαρεντζάκη (28240-22245).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.