Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ημερίδα με θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό από το Σύλλογο Γονέων Μαρασλείων Σχολείων (20/4)

Ημερίδα με θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό από το Σύλλογο Γονέων Μαρασλείων Σχολείων (20/4)

μαρασλειος
Ειδικοί δεν είμαστε. Απλά εκφράζουμε σαν άνθρωποι και σαν γονείς τους φόβους μας και τους προβληματισμούς μας. Και επειδή το θέμα είναι μεγάλο και αυξανόμενης έντασης, κάνουμε μια αρχή. Παραθέτουμε μερικά στοιχεία με την υπόσχεση ότι σύντομα θα οργανώσουμε ομιλίες και συζητήσεις στα σχολεία μας με ειδικούς και αρμόδιους φορείς για το θέμα. Να αναζητήσουμε από κοινού τους τρόπους πρόληψης και όχι τη γιατρειά.

Αναγνώριση και αιτίες του προβλήματος, οι πτυχές και η αντιμετώπισή του. Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα που συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων του Πανεπιστημίου Αθηνών - Μαρασλείου, το ΕΠΕΣ των ΠΠΣ και την ειδησεογραφική ιστοσελίδα NEWS 247 www.news247.gr Αρωγοί στη πρωτοβουλία και ειδικά στη διάδοση της εκδήλωσης προσκλήθηκαν να  είναι οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των παρακάτω Πειραματικών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Ευαγγελική Σχολή Ν. Σμύρνης
Πειραματικό Γυμνάσιο Α. Αναργύρων
1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών
2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών
Πειραματικό Σχολείου του Πανεπιστημίου Αθηνών
Γερμανική Σχολή Αθηνών
Πειραματικό Γυμνάσιο Βαρβακείου

Χώρος εκδήλωσης: Αμφιθέατρο Φιλοσοφικής Σχολής ΕΚΠΑ

Ημ/νία εκδήλωσης: 20 Απριλίου 2013, Είσοδος Ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.