Αρχική Infokids Αποδράσεις Ταξίδια Ημερήσια εκδρομή:  Παραλία Λούτσας, Σπάτα!

Ημερήσια εκδρομή:  Παραλία Λούτσας, Σπάτα!

Ώρα για μια κοντινή εκδρομή, στη φθινοπωρινή  ακρογιαλιά!

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος βρίσκεται σε απόσταση 21 χλμ ανατολικά της Αθήνας. Τι θα λέγατε να πεταχτούμε μέχρι εκεί, για καφέ στην παραλία ή για μεζεδάκια στα ουζάδικα; Όσο ο καιρός είναι ηλιόλουστος, οι βόλτες επιβάλλονται!

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Βραυρώνα. Είναι σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Αττικής, γνωστή για τον ναό της Αρτέμιδος που έχει δώσει το όνομά του στον σύγχρονο δήμο της ανατολικής Αττικής, αλλά και στον παραθαλάσσιο γειτονικό οικισμό της Λούτσας.

2

Πολύ κοντά και το αεροδρόμιο των Σπάτων!

Αξίζει μια επίσκεψη, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Οι πρόσφατες εργασίες για την κατασκευή του αεροδρομίου των Σπάτων έφεραν στο φως οχυρό ελλειψοειδούς σχήματος στη θέση Ζαγάνι Σπάτων, το οποίο συνδέεται με την πρώιμη εποχή του χαλκού.

Στα όρια του οικισμού βρίσκεται το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

3

Ένας περίπατος στο Αττικό ζωολογικό πάρκο!

Τα σύγχρονα Ζωολογικά Πάρκα και Ενυδρεία παίζουν πολύ σημαντικό  ρόλο βοηθώντας τους επισκέπτες τους να κατανοήσουν και να εκτιμήσουν την άγρια ζωή.

Τα τελευταία 25 χρόνια τα ζώα έχουν κερδίσει σε μεγάλο βαθμό το σεβασμό των  ανθρώπων που είχαν την ευκαιρία  να τα γνωρίσουν από κοντά σε εγκαταστάσεις όπως το Πάρκο  μας.

Θέλετε να περάσετε μια όμορφη μέρα; Κάντε τη βόλτα σας εδώ!

ATTICA PARK, Διεύθυνση: Θέση Γιαλού, Σπάτα 19004, Tel: 210 6634725 - 210 6634724

Fax: 210 6634726

4

Εκδήλωση και ανακύκλωση!

Τα παιδιά του 3ου και του 7ου Νηπιαγωγείου Αρτέμιδος ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν σε μία εκδήλωση για να σας μιλήσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση!

5

Θεατρική Παράσταση «Ο Κλέφτης των 7 κάκτων»

Δείτε μια θεατρική παράσταση, αν σας βγάλει ο δρόμος!

6

Μουσική, χορωδία και φιλαρμονική!

Μένετε κοντά στην περιοχή; Ενημερωθείτε!

Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα και την παράσταση, εδώ!

7


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.