Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια "Ήμουν παιδί είμαι γονιός θυμάμαι, χαίρομαι, απολαμβάνω!": Μια βιωματική ημερίδα για να δουν οι γονείς με άλλο μάτι τα παιδιά

"Ήμουν παιδί είμαι γονιός θυμάμαι, χαίρομαι, απολαμβάνω!": Μια βιωματική ημερίδα για να δουν οι γονείς με άλλο μάτι τα παιδιά

familycartoonsΗ Joyful Parents προσκαλεί τους γονείς στην ημερίδα βιωματικής ψυχοεκπαίδευσης με έμφαση στη θετικότητα στη ζωή μας "Ήμουν Παιδί Είμαι Γονιός Θυμάμαι, Χαίρομαι, Απολαμβάνω!"το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. - 2:30 μ.μ. στην τοποθεσία Life Gallery Athens Hotel & Spa.

Η ιδέα για τη Joyful Parents γεννήθηκε από ένα όνειρο ζωής: την επιθυμία να έρθουμε οι γονείς πιο κοντά, να αφουγκραστούμε, να θυμηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να γνωρίσουμε, να δημιουργήσουμε, να κινητοποιηθούμε. Αξιολογώντας τις προκλήσεις και τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, η εταιρεία οργανώνει και συντονίζει δράσεις ψυχοεκπαίδευσης και ενδυνάμωσης για γονείς με την υποστήριξη ειδικών καταξιωμένων επιστημόνων σε θέματα συμβουλευτικής, αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο joyful-parents@hotmail.com. Είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 6974 481104 ή 6977 913906.

Life Gallery Athens
Λεωφόρος Θησέως 103, Εκάλη 145 78, Ελλάδα
21 1106 7400


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.