Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια "Impression": Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS (30/5)

"Impression": Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS (30/5)

Η Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα διοργανώνει, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, την Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 20:30, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο Impression, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

H Πρεσβεία της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν πιστεύοντας ότι ο πολιτισμός φέρνει πιο κοντά τους λαούς, συνεχίζει την πολιτιστική της δραστηριότητα και παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τη μουσική τζαζ του Αζερμπαϊτζάν. Το Αζερμπαϊτζάν έχει μία από τις πιο αξιοθαύμαστες μουσικές ιστορίες, με δεκάδες μουσικά όργανα και έχει αναπτύξει μία ισχυρή μουσική σκηνή τζαζ με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει το ορχηστρικό συγκρότημα Emil, Enver and Friends, στο οποίο συμμετέχει ο Emil Afrasiyab, ένας από τους πιο διάσημους τζαζ-πιανίστες του Αζερμπαϊτζάν. Ο Emil Afrasiyab ειδικεύεται σε κλασικό τζαζ και παραδοσιακό Mugam-τζαζ και έχει παίξει σε περισσότερες από 40 χώρες τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υποστήριξη του Ξενώνα Βρεφών SOS, που λειτουργούν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Μαρούσι.

Εισιτήρια για την εκδήλωση διατίθενται στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην τιμή των 15,00 Ευρώ, 10,00 Ευρώ και 7,00 Ευρώ φοιτητικό.

Πληροφορίες στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1
210 72 82 333


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.