Αρχική InfoBaby Τοκετός Ινδία: Γέννησε στις τουαλέτες του τρένου και το μωρό έπεσε στις ράγες

Ινδία: Γέννησε στις τουαλέτες του τρένου και το μωρό έπεσε στις ράγες

9410f16c-571b-45c2-b456-e8829de8279e-1020x612 (1)Με έναν άκρως επεισοδιακό τρόπο ήρθε στη ζωή προχθες ένα μωράκι στην Ινδία καθώς η 22χρονη μητέρα του που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη γέννησε μέσα στις τουαλέτες ενός τρένου που βρίσκονταν σε κίνηση στο σταθμό Hanumangarh στο δυτικό Rajasthan.

Το μωρό έπεσε μέσα στο σύστημα αποχέτευσης του τρένου και κατέληξε στις γραμμές καθώς οι τουλατές των τρένων απλά τρύπες που οδηγούν στο έδαφος! Για καλή του τύχη, ένας φύλακας κοντινού ξενοδοχείου, άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε τις αρχές αλλά και το επόμενο τρένο. Η μητέρα, έπεσε αναίσθητη μετά τον τοκετό στο τρένο.Οι υπάλληλοι των σιδηροδρόμων, δήλωσαν ότι η μητέρα αισθάνθηκε αδιαθεσία έτσι επισκέφθηκε την τουαλέτα για να πάρει μια ανάσα. Αλλά άρχισε τον τοκετό και το μωρό γλίστρησε και κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.