Ινδία: Σκελετός μωρού βρέθηκε στην κοιλιά γυναίκας ύστερα από 38 χρόνια!

pregnant-bellyΣχεδόν τέσσερις δεκαετίες «φιλοξενούσε» στο σώμα της τον σκελετό ενός μωρού μια γυναίκα από την Ινδία! Η 62χρονη Jyoti Kumar έμεινε έγκυος το 1978 σε ηλικία 24 ετών, όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι το έμβρυο είχε ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης, αφού διαπίστωσαν ότι αναπτύσσεται έξω από τη μήτρα.

Τρομοκρατημένη στην ιδέα της εγχείρησης, η νεαρή γυναίκα αναζήτησε καταφύγιο σε μια μικρή κλινική, όπου οι γιατροί εκεί της συνέστησαν μια απλή θεραπεία για την ανακούφιση του πόνου. Αρκετούς μήνες αργότερα και ενώ ο πόνος είχε υποχωρήσει, η 24χρονη τότε κοπέλα ήταν απόλυτα πεπεισμένη ότι το πρόβλημα είχε θεραπευτεί.

Όμως 38 χρόνια αργότερα, η 62χρονη πλέον γυναίκα άρχισε να υποφέρει από συνεχείς πόνους στο στομάχι, πυρετούς και προβλήματα στο ουροποιητικό σύστημα. Αμέσως επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου ομάδα χειρούργων διαπίστωσε με μαγνητική τομογραφία ότι η γυναίκα είχε μέσα στην κοιλιά της το σκελετό του νεκρού μωρού της για σχεδόν 40 χρόνια!

Η ομάδα αναζήτησε ιατρική βιβλιογραφία για παρόμοιες υποθέσεις και ανακάλυψε την περίπτωση μιας Βελγίδας που είχε διατηρήσει τα «κατάλοιπα» εξωμήτριας κύησης για 18 χρόνια μέσα στο σώμα της.