Αρχική Νέα To Infokids στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» - Συζητάμε για την προστασία από τον ήλιο (21/6)

To Infokids στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» - Συζητάμε για την προστασία από τον ήλιο (21/6)

Ακόμη μία Τρίτη έφτασε και το Infokids.gr είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που απασχολεί πολλούς γονείς και αφορά την υγεία των παιδιών αλλά και τη δική τους. Η ηλιοφάνεια έχει αυξηθεί έντονα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και οι βλαπτικές συνέπειες της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο έχουν πλέον γίνει ορατές στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών αλλά και στους ενήλικες.

Το Infokids.gr απευθύνθηκε στην Κωνσταντίνα Φραγκιά, Παθολογοανατόμο και Πρόεδρο του Οργανισμού πρόληψης και αντιμετώπισης μελανώματος ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ, ώστε να μάς βοηθήσει να μάθουμε τα μυστικά της ηλιοπροστασίας για να απολαμβάνουμε τις διακοπές, το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες στον ήλιο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την προφύλαξη του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Επίσης, θα μάθουμε για την αυτοεξέταση και τον έγκαιρο εντοπισμό των αλλαγών ενός σπίλου του δέρματος, έτσι ώστε ο καθένας - ανεξαρτήτως ηλικίας - να γνωρίζει πότε πρέπει να επισκεφθεί ειδικό γιατρό.

Οι απαντήσεις της ειδικού θα παρουσιαστούν μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» του Star WebTv με παρουσιάστρια τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου. H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 21:00 μέσω του web TV-live του www.star.gr/tv.

Μη χάσετε το εβδομαδιαίο ραντεβού όλων των μαμάδων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.