Αρχική Νέα ΗΠΑ: Ασυνείδητος αστυνομικός έβαλε χειροπέδες σε 8χρονο αγόρι με υπερκινητικότητα

ΗΠΑ: Ασυνείδητος αστυνομικός έβαλε χειροπέδες σε 8χρονο αγόρι με υπερκινητικότητα

untitled-article-1438638276Αστυνομικός στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγορείται ότι έδεσε με χειροπέδες οχτάχρονο αγοράκι με υπερκινητικότητα. Ο άνδρας καταγράφηκε σε βίντεο να διατάσσει το αγόρι να κάτσει στην καρέκλα του και στην συνέχεια να του δένει τα χέρια.

«Δεν μπορείς να με γυροφέρνεις έτσι... Τώρα κάτσε στην καρέκλα όπως σου είπα», είχε διατάξει ο αστυνομικός.

«Το χέρι μου! Ω, Θεέ μου, αυτό πονάει», φώναζε το παιδί, αφού του τοποθετήθηκαν οι χειροπέδες.

shackled_2_638

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ονόματι Κέβιν Σάμερ, φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, να έχει δέσει με τον ίδιο τρόπο και ένα εννιάχρονο κοριτσάκι το οποίο πάσχει από την ίδια διαταραχή.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Σάμερ δεν μπορούσε να δέσει τους καρπούς του παιδιού, καθώς αυτοί ήταν πολύ μικροί, και έτσι επέλεξε να τοποθετήσει τις χειροπέδες πάνω από τους αγκώνες.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.