Αρχική InfoMommy Νέα ΗΠΑ: Γονείς ακύρωσαν τα Χριστούγεννα των παιδιών για καλό σκοπό!

ΗΠΑ: Γονείς ακύρωσαν τα Χριστούγεννα των παιδιών για καλό σκοπό!

cancelled-christmas-427x575Η Lisa και ο John Henderson από τη Γιούτα των ΗΠΑ αποφάσισαν να ακυρώσουν την ανταλλαγή δώρων στο σπίτι τους φέτος τα Χριστούγεννα.

Αυτό αρχικά προέκυψε ως "τιμωρία" για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των παιδιών τους, πέρα όμως από αυτό οι δύο γονείς ήθελαν να διδάξουν στα αγόρια τους το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων που δεν έγκειται απλώς στην αγορά υλικών αγαθών!

Η Lisa Henderson εξηγεί στο blog της ότι ύστερα από πολλούς μήνες προσπαθειών και εργασίας πάνω στη συμπεριφορά των ατίθασων παιδιών της, αποφάσισαν μαζί με το σύζυγό της να καταφύγουν στη στέρηση των χριστουγεννιάτικων δώρων ως έσχατη λύση στο πρόβλημα τους και τη διάθεση των χρημάτων σε συνανθρώπους τους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

unnamed-431x575"Τα παιδιά μας συμπεριφέρονται τόσο άσχημα τον τελευταίο καιρό. Περιμένουν τόσα πολλά από εμάς, ακόμη κι όταν η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετικά αγενής. Τους προειδοποιήσαμε επανειλημμένα ότι εάν δεν αλλάξουν στάση θα υπάρξουν συνέπειες. Ασχοληθήκαμε με μεγάλη υπομονή για αρκετούς μήνες αλλά ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Μια μέρα ο σύζυγός μου έφτασε στα όρια του και είπε: "Θα πρέπει να ακυρώσουμε τα Χριστούγεννα" κι έτσι έγινε", γράφει η 36χρονη μητέρα.

Οι Henderson θεωρούν ότι τα Χριστούγεννα είναι μια τέλεια στιγμή για να διδάξουν στα αγόρια τους τη χαρά της προσφοράς, ότι είναι σημαντικό να νοιαζόμαστε για όσους έχουν ανάγκη και να τους υπολογίζουμε περισσότερο από τον εαυτό μας. Ωστόσο, διευκρινίζουν ότι η οικογένεια εξακολουθεί να γιορτάζει τη γέννηση του Χριστού, διακοσμώντας το σπίτι κατάλληλα και συμμετέχοντας σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραδόσεις.

Η δημοσίευση της Lisa έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις μεταξύ των αναγνωστών του blog της. Ορισμένοι από αυτούς σχολιάζουν θετικά την πράξη αυτή, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να διδάξουν τα παιδιά για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, ενώ άλλοι την κατηγορούν και θεωρούν τη συμπεριφορά της κάπως υπερβολική.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.