Αρχική Νέα Ηράκλειο: Ελέγχονται και πιστοποιούνται 50 παιδικές χαρές

Ηράκλειο: Ελέγχονται και πιστοποιούνται 50 παιδικές χαρές

Στη διενέργεια ελέγχου και πιστοποίησης της λειτουργίας 50 παιδικών χαρών προχωρεί ο δήμος Ηρακλείου. Ήδη, υπεγράφη η σχετική σύμβαση μεταξύ του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου, Γιάννη Αναστασάκη και του εκπροσώπου της εταιρείας «TUV ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», για τη διενέργεια ελέγχου και πιστοποίησης της λειτουργίας πενήντα παιδικών χαρών, εντός των ορίων του δήμου.

Η σύμβαση περιλαμβάνει δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά στην αρχική επιθεώρηση των παιδικών χαρών και τη σύνταξη φύλλων ελέγχου και η δεύτερη φάση περιλαμβάνει την επανάληψη της επιθεώρησης, σε όποιους χώρους απαιτείται, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων από τον δήμο. Τέλος, θα εκδοθούν πιστοποιητικά συμμόρφωσης για τους χώρους που ελέγχθηκαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.