«Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»: Το υπέροχο Μυθολογικό Πάρκο έρχεται επιτέλους στην Αθήνα

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι επισκέπτες από τις 14 Οκτωβρίου ως τις 05 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

«Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»: Το Μυθολογικό Πάρκο έρχεται στην Αθήνα

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», προσφέρει ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία. Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, οι 12 άθλοι παρουσιάζονται σε έναν χώρο 2.500 τ.μ., με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργώντας το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

Ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά και με τη βοήθεια των «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στην Ελληνική Μυθολογία. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τους ημίθεους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.Στόχος στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής μέσα από ένα απίστευτο μουσείο και την τεράστια «Αίθουσα των Άθλων», είναι να κατακτήσουν όλοι τον 13ο Άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό, συλλεκτικό δώρο!Ο υπερήρωας, τα κατορθώματά του και οι συμβολισμοί τους αποτελούν τους άξονες σχεδιασμού και λειτουργίας του συγκεκριμένου μυθολογικού θεματικού πάρκου. Οι επισκέπτες ζουν μία εκπαιδευτική, διαδραστική και σαφώς αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία και ανακαλύπτουν από το μακρινό παρελθόν, έναν προς έναν, όλους τους γνωστούς αλλά και άγνωστους μύθους.Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει με το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του, ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

Το ωράριο λειτουργίας διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 – 12:00 (τελευταία είσοδος)Παρασκευή 09:00 – 12:00 (τελευταία είσοδος) 17:00 – 19:00 (τελευταία είσοδος)Σάββατο 11:00 – 19:00 (τελευταία είσοδος)Κυριακή 11:00 – 18:00 (τελευταία είσοδος)

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 8 €/άτομοΟικογενειακό (2 γονείς με 2 παιδιά): 28€Οικογενειακό (3 ατόμων): 22 €Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές: 7 €/άτομοΆνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας): 5€Παιδιά κάτω των 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝΓια περισσότερες πληροφορίες: 6946 55 82 82 & 2310 291 270Email : contact@herculespark.grOfficial Site : herculespark.grΔιεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό ΚέντροHelexpo MaroussiΛεωφ. Κηφισίας 39Μαρούσι 151 23