Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ήρθε η ώρα για ένα τριήμερο φεστιβάλ χαράς και δημιουργίας αυστηρά για παιδιά (12,13,14/6)

Ήρθε η ώρα για ένα τριήμερο φεστιβάλ χαράς και δημιουργίας αυστηρά για παιδιά (12,13,14/6)

αφίσα φεστιβάλ για τα παιδιά Ιουν 2014Ένα τριήμερο Φεστιβάλ χαράς και δημιουργίας για παιδιά ηλικίας από 2 ως 14 χρόνων, διοργανώνουν ο παιδικός σταθμός Μικρό Σχολείο - Microschool , το εργαστήρι ζωγραφικής Αμελί και το εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης Χαρά και Μουσική την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, από τις 7 μέχρι τις 9μ.μ., στην καταπράσινη αυλή του παιδικού σταθμού «Μικρό Σχολείο- Microschool», στους Νέους Επιβάτες.

Το Φεστιβάλ για παιδιά είναι μια συλλογική δημιουργική προσπάθεια ή μάλλον είναι μια συλλογική προσφορά χαράς. Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά και τους γονείς τους, να διαπιστώσουν πως η δημιουργία δεν είναι μόνο αφορμή έκφρασης, γνωριμίας, επικοινωνίας , αλλά πάνω απ’ όλα είναι πηγή χαράς. Οι τρεις προαναφερόμενοι διοργανωτές αποφάσισαν να υλοποιήσουν αυτή την εκδήλωση, προκειμένου να δώσουν στα παιδιά την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τη μουσική, να τραγουδήσουν τα χρώματα και να ζωντανέψουν παραμύθια του μεγάλου καλλιτέχνη και παραμυθά Eric Carle.

Εργαστήρια εικαστικών, μουσικοκινητικές δράσεις, αλλά και θεατρικό παιχνίδι με αφορμή τα πασίγνωστα παραμύθια του Εric Carle, θα ενθουσιάσουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά, καθώς όλα μπορούν να βρουν τη θέση τους και να εκφραστούν δημιουργικά με όποια μορφή τέχνης επιλέξουν. Το θέατρο, η μουσική και η ζωγραφική συναντιούνται και ο καθένας από τους διοργανωτές, μετά από πολλά χρόνια προσφοράς , θα έχει τη χαρά σε αυτό το φεστιβάλ να μοιραστεί με τα παιδιά τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλα αυτόν τον καιρό.

Ελάτε λοιπόν με τα παιδιά σας και τους φίλους τους για να δημιουργήσουμε μαζί και να θαυμάσουμε τις δημιουργίες άλλων παιδιών. Θα υπάρχει ρόλος για κάθε παιδί, χρώματα και υλικά να εκφραστεί, ήχοι και μελωδίες για τραγουδήσει.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Μικρό Σχολείο- Microschool»
25ης Μαρτίου 42, Νέοι Επιβάτες,
2392075225


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.