Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ήρθε η ώρα για καλοκαιρινά καλλιτεχνικά τμήματα στην «Πολιτιστική Γειτονιά»(από 30/6)

Ήρθε η ώρα για καλοκαιρινά καλλιτεχνικά τμήματα στην «Πολιτιστική Γειτονιά»(από 30/6)

044-recycled-artΚεραμική, ζωγραφική, κατασκευή κοσμημάτων, δημιουργία έργων τέχνης και καθημερινότητας φτιαγμένων από πηλό, καθώς και κατασκευές από ανακυκλώσιμα είδη, θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όσοι παρακολουθήσουν τα νέα σεμινάρια-μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο της «Πολιτιστικής Γειτονιάς» (συμβολή των οδών Έβρου και Ελπίδος, στο πάρκο Ελπίδος) της Δημοτικής Ενότητας Συκεών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής άρχισαν και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014!

Τα νέα καλλιτεχνικά τμήματα, τα οποία θα αποτελούνται από 10 έως 15 άτομα άνω των 15 ετών, ξεκινούν τη Δευτέρα 30 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 5 Σεπτεμβρίου.

Η τιμή συμμετοχής διαμορφώνεται στα 40 ευρώ το δίμηνο για τα Τμήματα Αγγειοπλαστικής και Ζωγραφικής, και στα 45 ευρώ το δίμηνο για το Τμήμα Κοσμήματος. Έκπτωση 5 ευρώ έχουν οι άνεργοι, οι μονογονεϊκές οικογένειες, οι πολύτεκνοι-τρίτεκνοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, καθώς και κάθε δεύτερο μέλος της ίδιας οικογένειας (και σε δεύτερη δραστηριότητα).

Επικοινωνία-Αιτήσεις:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του Πολιτιστικού Κέντρου Συκεών (Κομνηνών 38), ή να καλέσουν στο τηλέφωνο: 2310 638.058 από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο: keyns2012@gmail.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.