Το δυστύχημα συνέβη χθες στ όταν οδηγός του ΟΑΣΘ λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Η 40χρονη γυναίκα που οδηγούσε δίκυκλο έχασε τη ζωή της στο φριχτό τροχαίο επί της οδού Μοναστηρίου όπου τραυματίστηκαν ακόμη τρία άτομα, ο οδηγός του λεωφορείου, καθώς και οι οδηγοί ταξί και ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, φέρεται να προκύπτει ότι ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 23 του ΟΑΣΘ, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα.
Μητέρα ενός παιδιού τριών ετών
«Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα» φέρεται να είπε σύμφωνα με το ThessToday.gr, ο οδηγός 45 που έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου.
Η γυναίκα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών και είχε φύγει από τη δουλειά της για να μεταβεί στο σπίτι της. Συνάδελφός της, μάλιστα, με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό.
Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία….
— gimo (@gimo2376) November 1, 2023
«Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία…Χαιρετηθήκαμε, είπαμε τα λέμε αύριο… και αύριο θα πάμε στην κηδεία της. Απίστευτο, απλά».
Σε ανακοίνωση του ο ΟΑΣΘ, επισημαίνει ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, «εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια» στην οικογένεια και τους οικείους της 40χρονης. «Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες».
Διαβάστε επίσης:
«Ροβινσώνας Κρούσος»: Για 2η χρονιά στo Mέγαρο Μουσικής Αθηνών
