Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Ιστορίες του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για ενήλικο κοινό με τη Σάσα Βούλγαρη (22 & 29/1)

Ιστορίες του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για ενήλικο κοινό με τη Σάσα Βούλγαρη (22 & 29/1)

Ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν αγαπημένος «παραμυθάς» όλων των εποχών είναι πασίγνωστος για τα αριστουργηματικά του κείμενα που όμως έχουν συχνά κακοποιηθεί από αυθαίρετες διασκευές και από απρόσεκτες μεταφράσεις. Έτσι, δεν είναι ευρέως γνωστό το ιδιαίτερα λεπτό χιούμορ του συγγραφέα, οι πολύ ευαίσθητες περιγραφές του, ο διεισδυτικός του τρόπος να βλέπει και να σχολιάζει καυστικά την πραγματικότητα. Κι όμως, ακριβώς γι’ αυτόν τον «παραμυθένιο ρεαλισμό» που αποπνέει το έργο του, είναι διαχρονικός και πάντα συγκινεί.

Η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη παρουσιάζει μια επιλογή από τα έργα -διάσημα ή ελάχιστα γνωστά- του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε πολύ καλές μεταφράσεις από τα πρωτότυπα.

Η Χριστίνα Αντωνιάδου σχολιάζει μουσικά με το εκκλησιαστικό όργανο σε μια επιλογή μουσικών έργων από την εποχή του συγγραφέα.

Ο υπέροχος χώρος της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου «σκηνογραφεί» ιδανικά τη βραδιά!

Δείτε περισσότερα στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.