Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ivy Guide: Το στυλό που μεταφράζει ενώ διαβάζετε!

Ivy Guide: Το στυλό που μεταφράζει ενώ διαβάζετε!

Ένα απίστευτο gadget που θα λύσει τα χέρια πολλών μαθητών που ταλαιπωρούνται με τις ασκήσεις του φροντιστηρίου ξένων γλωσσών δημιούργησαν οι σχεδιαστές, ο Shi Jian, Sun Jiahao και Li Ke. Λόγος για το Ivy Guide, ένα στυλό το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στο χρήστη να υπογραμμίζει τις λέξεις στο χαρτί, στην εφημερίδα, στο βιβλίο και αυτές να μεταφράζονται αυτομάτως! Πρόκειται δηλαδή για
μια συσκευή, που προσαρμόζεται πάνω σε οποιοδήποτε στυλό ή μολύβι και προβάλλει τη μετάφραση της λέξης που έχει μαρκαριστεί απευθείας καθώς διαθέτει ενσωματωμένο ένα πολύ μικρό σκάνερ που προβάλλει τη λέξη μεταφρασμένη στη γλώσσα που έχει επιλεγεί. Κι αν ετοιμάζεστε ήδη να το παραγγειλετε καλύτερα να κάνετε υπομονή καθώς το προϊόν βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης και δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.