Αρχική Γωνιά του μαθητή JCrete4Kids: Διημερίδα για παιδιά και νέους - Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή

JCrete4Kids: Διημερίδα για παιδιά και νέους - Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή

Η χρήση της διαρκώς εξελισσόμενης τεχνολογίας είναι αναντίρρητα βασικός μοχλός ανάπτυξης και προόδου της ανθρωπότητας. Ωστόσο, αυτή η ασύλληπτη τεχνολογική πρόοδος διαπλέκει και διαχέει την πληροφορία, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο ζωής, κυρίως στους νέους. Ως δάσκαλοι και ως γονείς έχουμε χρέος να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες και να τις χρησιμοποιήσουν μέσα από τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα η διημερίδα για νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών JCrete4Kids:

• το Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016, από τις 09:00 – 14:30, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), Κολυμπάρι Χανίων, επικοινωνία: κα Εμμανουέλα Λαρεντζάκη, τηλ. 240-22245, email: oac@otenet.gr
• την Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016, από τις 09:00 – 16:00, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, επικοινωνία: Νίκος Καμπιτάκης, email: kabitakis@gmail.com

Τα παιδιά, τα οποία θα προσέλθουν με τη συγκατάθεση των γονιών τους, και θα εκπαιδευτούν, παρακαλούνται να φέρουν το δικό τους προσωπικό φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και να ετοιμαστούν για να:

  •  πειραματιστούν με τα Lego MindStorms: Να συναρμολογήσουν έναν ανελκυστήρα και στη συνέχεια θα γράψουν ένα πρόγραμμα για να κάνουν τον ανελκυστήρα να λειτουργήσει,
  •  γνωρίσουν τα Tinkerforge και να κάνουν πειράματα φυσικής και να
  •  δημιουργήσουν ένα παιχνίδι το οποίο θα τρέχει στον μικρότερο ηλεκτρονικό υπολογιστή Raspberry Pi.

Τα μαθήματα θα γίνουν από ειδικούς προγραμματιστές, έλληνες και ξένους, με πολύχρονη εμπειρία. Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε νέους και νέες ηλικίας 8-16 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφή: heraklion@jcrete4kids.eu
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Νίκος Καμπιτάκης, Ιωάννης Κωστάρας


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter